Nie chcę się wysmętniać bo coś jeść trzeba i robić zakupy ale coś mi tu śmierdzi tyle biedronek w jednym mieście to chyba fenomen W Polsce chyba NIK powinien zrobić kontrolę bo to już patologia
.....a Biedronkach straszny bałagan, chyba mają mało ludzi do wszechstronnej , ciężkiej roboty.
Do wwww. Chodzę do tego sklepu i wcale się tego nie wstydzę. Ty nie musisz to nie chodź. Jest mnóstwo sklepów które możesz zaszczycić swoją obecnością, ale do cholery nie ubliżaj wszystkim którzy robią tam zakupy. Mam to gdzieś gdzie ty robisz zaopatrzenie.
Ostatnio z ciekawości wszedłem do biedronki, gdyż nie robię tam zakupów. Kupiłem jedynie bułki, ale byłem tam zobaczyć `jak jest`. Jest słabo. Przeciętna klientela to w większości beneficjenci MOPSu i 500+, w sklepie śmierdzi, a pracownicy niemili. Wolę zdecydowanie każdy inny sklep niż takie coś.
Szkoda. Kolejna biedronka. Piotr i Paweł był drogim sklepem, raczej nie do codziennych zakupów, ale oferował artykuły niedostępne w innych sklepach.
To nie jest kolejka Biedronka tylko przeniesiona z drugiej strony ulicy. Jeżeli w PiP były takie super markowe rzeczy to czemu tam nie robiliście zakupów tylko pozwoliliśmy przez wasze skąpstwo doprowadzić do zamknięcia tego sklepu? Matołki. A teraz szczekacie, że będzie Biedronka. Żal mi was.
przecież w Biedrze jest mały wybór, bardzo specyficzne marki i jedzenie (nie należy do najtańszych), a poza tym - serio?? która to już biedronka? może by tak otworzyć inne miejsca pracy....
"Biedronka to sklep dla biednych ludzi" - twierdził tak pewien prezes partii politycznej niewidzący świata spoza pleców swych ochroniarzy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!