Szkoda, że te Panie zostały tak perfidnie oszukane. Współczuję, ale nie można być aż tak naiwnym i łatwowiernym. Parę lat temu zawarłam znajomość przez internet, nigdy nie spotkaliśmy się twarzą w twarz, jedynie wymienialismy maile i SMSy. Po pewnym czasie kiedy temat zszedł na problemy finansowe i zostałam poproszona o udzielenie pożyczki, przestałam odpisywać na jego wiadomości, gdyż czułam że chce mnie oszukać. Który kulturalny człowiek będzie prosił o pieniądze osobę, której nawet nigdy nie widział na oczy? Nie pomyliłam się, nawet nie próbował nawiązać ze mną ponownie kontaktu. W dzisiejszych czasach trzeba być bardzo ostrożnym.
Co jakiś czas w Polsce panoszą się oszustwa na "polityka" i ludzie zawsze się na to oszustwo nabierają, ku uciesze polityków.
Co trzeba miec w glowie zeby wyslac kase komus kogo zna sie tylko przez sms i nigdy sie go nie widzialo na zywo. Zalosne
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!