No i co z tego wynika? Bo brakuje w artykułu takiego zdania że nasza dzielna policja sprawnie, ambitnie w inteligentny sposób zadziałała łapiąc tych przestępców, bo redakcja ładnie wszystko pisała czyli wszyscy wszyscy wszystko wiedzą i co? Czy policja dalej pałuje rolników i nie ma czasu łapać internetowych przestępców
dwa lata temu zgłaszałam na policję podobną sytuację. Mnie ukradziono ok 3 tys złotych z konta. Policja nie zrobiła absolutnie nic. Z banku otrzymali nawet zdjęcia z kamery przy bankomacie z którego te pieniądze wypłacono. Otrzymałam pismo umarzające. Czy do nich nie dociera, że rozwiązanie 1 sprawy, to rozwiązanie 1000. Nie dla mnie jednej ktoś stworzył identyczną stronę interentową mojego banku.
Policja w Piotrkowie, to wielka porażka, brak słów. I dlatego jest bezprawie i wolna amerykanka, zarówno na drogach jak i osiedlach. Lepiej czepiać się uczciwych obywateli niż narażać się bandziorom ????
Szkoda,ze do mnie nikt taki nie dzwoni.Udalbym naiwnego i urzadzil zasadzke z policja.Rozerwalby sie człowiek troche.
Drodzy Państwo!Nie jestem pracowniczką policji,poza tym nie jest ona z mojej bajki, ale poczuwam się jako mieszkanka trybunalskiego grodu wziąć ją w obronę z całą stanowczością. Co jest policja winna, że naiwni ludzie dają się nabrać oszustom i dopiero po fakcie zgłaszają się biadoląc, że zostali oszukani? A skąd policja ma mieć ich zdjęcia i nr telefonów, skoro byle jaki cwaniak ma możliwość podszywania się pod fałszywy numer telefoniczny? Ktoś tu napisał, że było zdjęcie bankomatu z którego wypłacona została gotówka. Ok, a zdjęcie osoby, która wypłacała tą gotówkę też było? No przecież sama fotografia bankomatu co ona daje? Nawet linie papilarne na klawiaturze nic nie dadzą, bo mało ludzi korzysta z bankomatów? Wczujcie się w rolę policjantów przyjmujących zgłoszenie od osoby poszkodowanej i wyobraźcie sobie co byście wówczas zrobili, zanim wypisywać takie fantazje. Bardzo łatwo zmieszać kogoś z błotem, ale należałoby najpierw wyobrazić siebie na miejscu tej osoby, którą się krytykuje i co by się na jej miejscu zrobiło. I tyle w temacie ludzi, którzy mają pretensje do kogoś, ale nie do siebie.
A jak tam sprawa kradzieży pieniędzy w Grabicy - był wielki szum, a teraz cisza... Rutkowski rozwiązał sprawę?
Wszystko przez ludzką naiwność, ale swoją drogą takim oszustom dobrze by zrobiło ostre pałowanie na dołku. Ale... teraz... nie wolno pałować...
A dlaczego mieliby odpuszczać, skoro frajerów coraz więcej?
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!