A może zamiast pisać o cofaniu czasu i brednie typu "nie popełniajcie tego błędu" Zdecyduje Pan zrezygnować z urzędu? To by było chyba najlepsze rozwiązanie i nauczka dla innych. Jeśli nadal bedzie Pan pełnił funkcję to oznacza ze niczego się Pan nie nauczył....
Do tego miejsca mu nawet uwierzyłem i współczułem ,,Szanowni Państwo, przed konsekwencjami mojego czynu nie uciekam, a poczucie odpowiedzialności zobowiązuje mnie do kontynuowania podjętych przeze mnie działań i moje zaangażowanie nadal skupione jest na pracy dla dobra gminy i jej mieszkańców''
To jest żart p. wójcie tylko dymisja w tym wypadku była by najodpowiedniejsza a nie dalej praca na rzecz gminy w imię miłości .Idąc tym tokiem rozumowania to np. kierowca zawodowy został złapany po pijaku i dalej jeździł bo kocha tą pracę .
Drogi Wójcie kochamy Cię i wiemy że będziesz jeszcze długo nam służył. Twoje działanie są niesamowite i trudno wyobrazić sobie inną osobę na tym stanowisku w tak trudnych czasach. Jesteś najlepszy.
"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść".
Jest mi bardzo przykro i nie potrafię odnaleźć słów, którymi mógłbym wyrazić dzisiaj swój żal z powodu dalszego piastowania przez pana stanowiska wójta. Żenada,
Chyba bierze przykład z takiego jednego, co kocha Piotrków. Całym sercem...
Zdarzyło się, nie udało się sprawy ukryć. Niestety, człowiek honoru mówi w takiej sytuacji : DO WIDZENIA. A tu : o miłości do gminy Rozprza ... Po prostu niepojęte !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!