Jacy oni są nieszczęśliwi, a tak się pchają do koryta. Prezydent Piotrkowa zarabia ponad 12.600 zł miesięcznie, i tylko tyle "uciułał"? Dlaczego nie piszecie, ile zarobił w 2008 r? Prezydent Piotrkowa w latach 2002 - 2006 czyli przez 4 lata poprzedniej kadencji był wiceprezydentem miasta. Od 2006 do tej pory jest prezydentem. Albo jest bardzo rozrzutny, (w co wątpię) albo nie chce powiedzieć ile się już dorobił. Przecież można ciułać na takich kontach bankowych i to w obcej walucie a nie polskiej, że nikt się nie dowie ile mamy oszczędności. Jeżeli jest im tak ciężko to niech wezmą się do normalnej pracy za 1200 brutto.
do blebleble:
Jak im tak zazdrościsz to kandyduj na prezydenta w następnych wyborach! Zasmakujesz tego koryta!
do bleblebleeeeee. Oczekuję Twojej kandydatury na prezia. Tylko dla Ciebie muszą zrobić większe korytko bo ty więcęj potrzebujesz.
ponad 160 tyś to ja na oczy nie widziałem szok dla mnie totalny i w dodatku za co - pewnie za płatne strefy parkingowe
- Kogo ty bronisz, czy nie widzisz co oni robią? Ten obszczymurek, te płatne strefy po 3 zł za godz, i te zapowiadane w kampanii wyborczej inwestycje których nawet nie rozpoczęli. Ja tam się nie nadaję bo jestem nie kumaty a po drugie nie umiał bym tak okłamywać ludzi. Jak ty będziesz kandydował to ja ciebie też poprę tylko się przedstaw na tym forum, bo nie bedę wiedział na kogo za rok głosować.
my Polacy to jesteśmy w jednym najlepsi w krytykowaniu innych. Ja powiem wam jedno nie ważne ile ten murek, rynek kosztował ważne że ktoś uporządkował rynek, inni gadali latami i nic nie robili. Robić !!! nie oglądać się !! teraz czas na dworzec.
Co do kosztów inwestycji niech ktoś dzisiaj będzie mądry i wyceni inwestycje która ma harmonogram na kilka lat :-)). Chyba u wróżki.
pozdrawiam
p.s. I nie trzeba być kumaty aby wiedzieć że wszystko idzie w górę wystarczy przejrzeć rachunki za prąd.
Wszystko jedno jakiego kolejnego figuranta na prezydenta się wsadzi.Piotrków słynie z rządów zakulisowych. Kto tak naprawdę podejmuje decyzje w magistracie wszyscy wiedzą - nawet prawicowa Warszawka, która niby na to się boczy...
Nieprawda, gaz od czerwca tanieje, paliwo też w ciągu ostatniego roku dość mocno potaniało. Ale za to w górę i to prawie 10-krotnie poszła cena murka...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!