Dziwie síe źe z zagospodarowaniem tego terenu radnych nie wyprzedziła biedronka
Odnoszę wrażenie źe Pan Prezydent chce pozostawić po sobie pamiątki i przy okazji przechadzania się z rodzinką za 20 lat mówić o to dzięki mnie o i ta biblioteka i ten mórek w rynku to ja i ta choineczka dzięki mnie.
Z FOCUS-a rocznie korzysta 500 tys. osób. To może wobec tego należy wybudować kolejnych 10 takich obiektów?
Słuchałem Strefy FM. Marlena zjadła Brylskiego i za moment zje Chojniaka razem z jego układem.
Radna M.Wężyk-Głowacka ma rację. Radny B.Brylski odkąd wszedł do koalicji z Razem dla Piotrkowa K.Chojniaka, wszystko popiera. Wszystko jest O.K. Tylko kto będzie spłacał zaciągane co rusz pożyczki i kredyty jak Chojniak przestanie być prezydentem? Miasto jest zadłużone i na każdej sesji radni koalicji przegłosowują zmiany w budżecie miasta. Panie radny Brylski niech się pan wreszcie ogarnie i opamięta. Inaczej pan prawił kiedy siedział wraz ze swoimi kolegami i koleżanką z SLD w opozycji po lewej stronie sali obrad. Co pana i pańskich kolegów naszło? Podczas kampanii wyborczej 3 lata temu głosił pan publicznie wysłanie co niektórych z kierownictwa magistratu na pewną planetę? A może pan by się wybrał w kosmos?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!