Radna M.Wężyk-Głowacka ma rację. Radny B.Brylski odkąd wszedł do koalicji z Razem dla Piotrkowa K.Chojniaka, wszystko popiera. Wszystko jest O.K. Tylko kto będzie spłacał zaciągane co rusz pożyczki i kredyty jak Chojniak przestanie być prezydentem? Miasto jest zadłużone i na każdej sesji radni koalicji przegłosowują zmiany w budżecie miasta. Panie radny Brylski niech się pan wreszcie ogarnie i opamięta. Inaczej pan prawił kiedy siedział wraz ze swoimi kolegami i koleżanką z SLD w opozycji po lewej stronie sali obrad. Co pana i pańskich kolegów naszło? Podczas kampanii wyborczej 3 lata temu głosił pan publicznie wysłanie co niektórych z kierownictwa magistratu na pewną planetę? A może pan by się wybrał w kosmos?
Słuchałem Strefy FM. Marlena zjadła Brylskiego i za moment zje Chojniaka razem z jego układem.
Z FOCUS-a rocznie korzysta 500 tys. osób. To może wobec tego należy wybudować kolejnych 10 takich obiektów?
Odnoszę wrażenie źe Pan Prezydent chce pozostawić po sobie pamiątki i przy okazji przechadzania się z rodzinką za 20 lat mówić o to dzięki mnie o i ta biblioteka i ten mórek w rynku to ja i ta choineczka dzięki mnie.
Dziwie síe źe z zagospodarowaniem tego terenu radnych nie wyprzedziła biedronka
Chętnie bym się zapoznał z tą listą 20 tys. Piotrkowian korzystających rocznie z biblioteki. Obawiam się że w dobie Internetu i audiobooków jest to bardzo kreatywna księgowość a na tej liście są oso by, które nie kożystały z biblioteki już parę lat.
Należy to sprawdzić. Ciekawe ile książek jest wypożyczane, bo modne nowości to tylko w empiku można dostać a napewno nie w bibliotece.
20 tys. osób korzysta rocznie z biblioteki - Bronek bój się Boga to jest ponad 50 osób dziennie. Tam zawsze są puchy, chyba że szanowny Pan Radny nabija licznik i codziennie czyta tam codzienną prasę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!