najlepszy pokaz fajerwerków na sylwestra przygotował komendant główny policji w swoim gabinecie
W tygodniu kupujących jak na lekarstwo, a tu jeszcze rząd funduje właścicielom sklepów handlową niedzielę!? Mam nadzieję, że ta niedziela handlowa to nie przymus otwierania sklepów!?
No i co z tego? Nie skorzystałem.Tydzień ma aż 6 dni handlowych. Wystarczy.
lepszy szał w sklepach był jak postraszyli covidkiem albo wojną na ukrainie wtedy schodził lepiej towar ze sklepów
Oby każda niedziela była handlowa i oby państwo nie ingerowało kto i kiedy chce pracować
Wolne niedziele to jest jedna z niewielu ustaw za które można pochwalić obecny rząd tylko nacisk jest tak mocny że i w tym temacie pewnie niedługo polegną.Pamietacie ile to wcześniejszych rządów w Polsce obiecywało te wolne niedziele i nie dało się ulegali lobbowania wielkich koncernów a nam wciskali kit.
No i co z tego? Nie skorzystałem.Tydzień ma aż 6 dni handlowych. Wystarczy.
Ludzie głupieją na widok napisu "promocja", "wyprzedaż". Gdyby prawo zezwalało na wielkopowierzchniowy handel w święta, to też by się znaleźli chętni na zakupy. Ludki by szły pospacerować po galeriach w 1.i 2.dzien świat i Nowy rok. Zero współczucia dla pracowników i kasjerów. Swego czasu pracowałem w handlu. Wiem co oznacza cały grudzień pracujący, bo trzeba wykorzystać obrót. Kierownicy i dyrektorzy siedzieli w domach i spoglądali na wykresy, a mróweczki pracowały piątek, swiątek. Teraz omijam otwarte niedziele- z szacunku do pracowników.
Niektórzy chcą pracować w niedzielę. Stawka godzinowa większa-aż się biją o grafik......i po co marudzić. Nie podoba się to nie kupuj w niedziele
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!