metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)13.05.2018 01:25

a to nawet na kwiaty nie stać to nie wiem czy na dalsze działanie stać a w Kielcach byłem

00

gość ~gość (Gość)12.05.2018 10:43

I nie pójdzie w górę bo z zespołu odchodzą zawodniczki w liczbie 7 a wzmocnień nie widać pozdrowienia szkoda że nikt nie spada z tej amatorskiej ligi. Ta liga powinna być podzielona na dwie grupy bo nigdy żadna drużyna z miejsc 8-12 nie ma szans włączyć się do walki o wyższe miejsce tak wygląda rzeczywistość w tym kraju powinny być wymogi masz milion masz miejsce w superlidze musisz być wyplacalny do danego dnia a nie zaległości 6 miesięczne nie płacisz kara ze związku i minusowe punkty a piotrcovia w przyszłym sezonie będzie walczyć o miejsca 10-12 wspomnicie moje słowa

20

gość ~gość (Gość)12.05.2018 21:29

Powiem tak odchodzą znaczące zawodniczki a kto przychodzi to tylko skrzydlowa na dzień dzisiejszy. A czy Wy myślicie że zarząd piotrcovii stać na takie pożegnanie jakie zrobiły Kielce?

00

gość ~gość (Gość)12.05.2018 20:14

ja proponuję zarządowi Piotrkovi przedsawieniu kto odchodzi z zespołu na ostatnim meczu Piotrcovi TAK jak zrobiła to korona i godnie pożegnać zawodniczki

00

januszek ~januszek (Gość)12.05.2018 08:07

Z ligi kobiet nikt nie spada, bo drużyny z 1 ligi nie są przygotowane finansowo na awans. To jest kolejny agrument za tym, że liga kobiet powinna liczyć 8 - 10 zespołów. Piotrcovia po zmianach trenerskich, dalej przeplata lepsze mecze gorszymi i niestety nic nie wskazuje na to, by poziom zespołu szedł w górę.

20

gość ~gość (Gość)10.05.2018 21:28

Mecz z ruchem jest 19-tego

12

gość ~gość (Gość)09.05.2018 23:06

Kiedy ten mecz Z ruchem

02

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat