Nie? A kto? Może milcząca radna Monika Tera? Nie rób sobie żartów, człowieku!
A ja tam do Janka nic nie mam, gościu się stara mimo iż swoje na karku już ma, co do Pana Czajki czy Pani Tery to życzę im takiego zaangażowania w sprawy mieszkańców jak P. Jan. (dlatego dziwi mnie jak te osoby weszły do Rady - gdyż na moim osiedlu słychać pod ich adresem sporo krytyki)
Zwolnienie Pana Krzysztofa Kozłowskiego z pracy (cały czas radnego) przez Pana prezesa Łopatowskiego (kandydata na radnego z listy Pana K.Chojniaka), odwołanie Pani Wiesławy Olejnik (wybrana na radną) z Miejskiej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych przez prezydenta K.Chojniaka, moim zdaniem mają znamiona "dokuczania" niewygodnym. Warto o tym mówić głośno.
A ja tam wiem że przyjdzie dzień w którym wybije godz. 6 -ta na ul. Łódzkiej.
Prawo pozwala startować z dowolnego okręgu na ternie miasta. Bardziej mnie zastanawia dlaczego mieszkańcy spoza Piotrkowa startowali w wyborach do rady naszego miasta?
- Prezydent przyjął zasadę, że radni i urzednicy nie zasiadają w MKRPA. To chyba logiczne i słuszne? Takie rozwiązanie w MKRPA funkcjonuje od kiedy Pan Chojniak w 2008 r. został prezydentem. Wszyscy członkowie komisji o tym wiedzą. Pani Wiesława też o tym wiedziała.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!