metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mol molranga28.11.2014 11:44

Metoda na wnuczka :)

02

Piotrkowianin Piotrkowianinranga28.11.2014 11:49

"sld" napisał(a):
Pamiętajmy tylko o jednym, dla rozwoju miasta potrzeba ludzi z wizją. Z pewnością Dziemdziora do nich nie należy.

Nie? A kto? Może milcząca radna Monika Tera? Nie rób sobie żartów, człowieku!

42

? ~? (Gość)28.11.2014 11:54

Dlaczego Pani Tera startowala z innego obwodu niż mieszk?

43

kolo ~kolo (Gość)28.11.2014 12:21

A ja tam do Janka nic nie mam, gościu się stara mimo iż swoje na karku już ma, co do Pana Czajki czy Pani Tery to życzę im takiego zaangażowania w sprawy mieszkańców jak P. Jan. (dlatego dziwi mnie jak te osoby weszły do Rady - gdyż na moim osiedlu słychać pod ich adresem sporo krytyki)

61

alek ~alek (Gość)28.11.2014 12:45

Zwolnienie Pana Krzysztofa Kozłowskiego z pracy (cały czas radnego) przez Pana prezesa Łopatowskiego (kandydata na radnego z listy Pana K.Chojniaka), odwołanie Pani Wiesławy Olejnik (wybrana na radną) z Miejskiej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych przez prezydenta K.Chojniaka, moim zdaniem mają znamiona "dokuczania" niewygodnym. Warto o tym mówić głośno.

133

pseudonim ~pseudonim (Gość)28.11.2014 12:52

A ja tam wiem że przyjdzie dzień w którym wybije godz. 6 -ta na ul. Łódzkiej.

51

wyborca ~wyborca (Gość)28.11.2014 13:57

"" napisał(a):
Dlaczego Pani Tera startowala z innego obwodu niż mieszk?

Prawo pozwala startować z dowolnego okręgu na ternie miasta. Bardziej mnie zastanawia dlaczego mieszkańcy spoza Piotrkowa startowali w wyborach do rady naszego miasta?

80

zen ~zen (Gość)28.11.2014 14:22

"alek" napisał(a):

- Prezydent przyjął zasadę, że radni i urzednicy nie zasiadają w MKRPA. To chyba logiczne i słuszne? Takie rozwiązanie w MKRPA funkcjonuje od kiedy Pan Chojniak w 2008 r. został prezydentem. Wszyscy członkowie komisji o tym wiedzą. Pani Wiesława też o tym wiedziała.

63

pseudonim ~pseudonim (Gość)28.11.2014 14:43

gdzie mój tekst

20

pobity ~pobity (Gość)28.11.2014 14:46

Dawniej milicja przesłuchiwała, teraz jest słuchana.

54

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat