Szlachta się bawi. Non stop te same twarze. Dlaczego przeciętni ludzie nie mogą sobie zrobić imprezy w godzinach pracy.
Co im żałujeta wszak to ostatnie chwile. Do wyborów ino kilka miechów.
Jak to taka tradycja - to za rok nie idę do pracy, tylko na ostatki, a brygadziście powiem, że ostatki były! Zgadnijcie co mi powie?
Ciągle te same twarze ,imprezy to priorytet,????????????nie podoba mi się.
MM A jak oni w sobotę i w niedzielę są na roznych wydarzeniach w powiecie to pracują chyba bo to do ich pracy i obowiązków należy czyli maja czas pracy 7 dni w tygodniu ,
Co roku jestem w starostwie i mojej gminie z grupą i nie wyobrażam sobie żeby mnie mój wójt i starosta nie przyjął. Toż jestem mieszkańcem gminy i mam do tego prawo . Nawet w takiej sprawie jak ostatki. A tutaj widzę morze rozgoryczonych ludków którym żal tyłek ściska zapewne że nie potrafią się wyluzować. Nie pozdrawiam sztywniaków
Tu impreza ???? a w szpitalu bakterie grasują. Odpowiedzialny gospodarz poinformował by ludzi jakie kroki przedsięwzięto kto zawinił lub cokolwiek, a tu zabawa , co tam. Brawo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!