i dobrze przy okazji tych bandytów co tam sa tez zlikwidowac i spokoj bedzie
Taaa, teraz właśnie ci bandyci pójdą na ulicę i na pewno będzie spokój
Sam jesteś bandytą pisząc że tam znajdują się bandyci, są to ludzie który mają problemy ze sobą. I nie oskarżaj ich jak nie wiesz. Byłem wychowankiem tego ośrodka.
do michal882105 "maja problemy ze sobą" ojej ej weź straszne nie rozmieszaj mnie gościu, każdy ma problemy ale nie każdy od razu innych bije, gwałci i okrada a tam sa tacy ludzie wiec nie chrzan ze to nie bandyci!
I wy sie nazywacie ludźmi ?
ja w tym roku 29 czerwca opuściłem ten ośrodek i nie zauważyłem by byli tam bandyci by byli gwałciciele
może zdarzały nam się kradzieże ale każdy człowiek coś w życiu ukradł jak nie ręce to myśli wędrowały po pułkach wiec nie chrzańcie mi tu ze wy jesteście tacy święci i nie życz tego nikomu ale jak byście przeżyli to co nie jeden chłopak z tamtą wtedy byście zmądrzeli bo jak na razie macie siano w głowach z tego co widać!!!! [b]
Ja w tym roku wyszedłem z tego ośrodka 29 czerwca i nie zauważyłem by byli tam bandyci czy gwałciciele kradzieże może i nam się zdarzały ale to każdy człowiek coś w życiu ukradł jak nie ręce to myśli wędrowały po półkach wiec nie chrzańcie mi tu takich głupot I nie udawajcie takich świętych bo choć nikomu tego nie życzę to jak byście przeżyli to co nie jeden chłopak z tego ośrodka wtedy byście zrozumieli bo jak na razie to chyba siano macie w głowie !!!
Pierdzielicie głupoty rząd zamiast pomagać to okrada...
Wymyślają jakieś badziewia,jak byście przeżyli to co my byście morze zrozumieli
Same Pionki JWP
Tak?A za co Ci dobrzy chłopcy tam trafiali?Co?Kazał im ktoś szkudzić?Nie rozśmieszaj mnie tym swoim postem człowieku!
Daj sobie spokój nie wiesz o czym mowa jesteś pewnie bananowcem który miał w życiu wszystko na tacy nie musiałeś o nic walczyć w życiu wiec i tak tego nie zrozumiesz tak ze nie wypowiadaj się na ten temat wielu stamtąd trafiło do ośrodka tylko dla tego ze stracili rodziców i nie mieli nikogo bliskiego ko by się nimi ziają bądź też kradli bo nie mieli co jeść bo nie starczało w domu na nic inni może dla tego że rodzice w domu pili i takie dziecko wychowywała ulica ale jak widać nic nie wiesz o życiu wiec nie pisz tu juz wiecej bo i tak nie ma sensu !!!
/nic nie wiecie na ten temat więc nie piszcie takich rzeczy które zupełnie nie są prawdą Bo na pewno nie ma takiej osoby na świecie która nigy niczego złego nie zrobiła.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!