Rzygam na takie teksty ... Obstawcie miasto murem co by wam epi nie wjechało!!! Szlachta *******!!! A słoma z butów wystaje... I jak ma być dobrze w Polsce jak jeden z drugim myśli tylko o tym jakby tu ludzi poszufladkować na gorszych i lepszych... Widać blachy teraz to wyznacznik statusu społecznego...
Szlachta, nie szlachta:)?
Na przejściu dla pieszych EPI 82RS prawie mnie rozjechało,\nie mówiąc już o pysku, z którym wyjechało.
Potwierdzam, w tym miejscu ludziska potrafią jeździć jak idioci. Nie zatrzymują się przy skręcaniu z alei albo wjeżdżając na aleje. Przejścia dla pieszych dla nich nie istnieją.
Pieszych mają za nic. A w oczach ten debilny błysk w oczach, że mnie za kółkiem wszystko wolno !!!
Gdyby policja przeglądała zapisy z kamer w tym miejscu, to mogłaby wystawić dziesiątki mandatów każdego dnia. Zwłaszcza rano.
100% racji! Sam jestem z Piotrkowa, ale wyjątkowo wk.ją mnie te debilne teksty o mieszkancach okolic. Jakby Piotrkow jakąś metropolią był.
Oj, znawcy znawcy. Gdyby ta kobieta jechała 50 km/h, to osmioletni dzieciak byłby w stanie krytycznym lub nawet nie żył! Poza tym ja obok pracuje, hamujace z piskiem opon auta, dzieciaki wbiegajace, prawie codziennie widac.
Każden jeden, któren kierując pojazdem potrąca bliźniego swego na przejściu dla pieszych, grzechu ciężkiego się dopuszczając, nie dostąpi Bram Królestwa Niebieskiego. Albowiem Królestwo to do szanujących Kodeks Ruchu Drogowego i Dziesięcioro Przykazań Bożych należeć będzie.
A niegodziwości wasze spisane będą i na Sąd Ostateczny zawezwani będziecie.
Szczęść Boże!
Amen.
błogosławione słowa matko,tak trzymaj, pozdrawiam- ojciec R.
Ale czad!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!