Bójówki Widzewa Łódź? Antyteroryści w akcji? A władze miasta chcą nam zafundować widowiska sportowe z udziałem tegoż właśnie Widzewa.Brzmi to śmiesznie i groźnie. Pod rozwagę decydentom piotrkowskim.
O Jezu co my teraz zrobimy, kto teraz będzie się chował po klatkach i uciekał. Proszę Państwa, 11 września 2014 roku skończył się w Bełchatowie Widzew. W Bełchatowie TYLKO GKS.
Ja mam taki super pomysł, zebrać wszystkich pseudokibiców wszystkich zespołów, wrzucić np na murawę boiska, rozdać noże i niech się zabijają. Nie będzie problemów z idiotami już więcej :) A jeśli by grupy się odradzały to robić takie akcje w zależności od potrzeby, raz na rok/miesiąc/tydzień..
nie chcemy widzewa w piotrkowie boimy sie o zamieszki i awantury w miescie
no wiedzialem ze zobacze takie komentarze dajcie spokoj z tymi zamieszkami u nas żadnych nie bedzie Widzew zapraszamy wkoncu jakis sport na wyższym poziomie niech sie ten stadion sprawdzi :P
Wybaczcie wielcy mieszkańcy, ale kibice Widzewa są spokojni! To kibice ŁKS-u biją kobity! I do artykułu czemu akurat o kibicach widzewa jak artykuł jest tak że o kibicach gks-u i wisły -,-
Wypowiadają sie tu ludzie, którzy generalnie nie maja pojęcia o czym mówią. My jestem kibicami, a nie kibolami, czy kimś od kogo nas wyzywacie. Przypominam, ze w razie wybuchu wojny, to wlasnie ci CHULIGANI poszliby w pierwszym szeregu. To, ze czytacie tu o kibicach Widzewa nie oznacza, ze możecie każdego Widzewiaka wrzucić do jednego worka z nimi. Panie prezydencie, chcemy Widzewa w Piotrkowie! Jestem jedna z fanatyczek Widzewa i chce powiedziec, ze wcale nie uważam swoich znajomych za chuliganów czy przestępców. Śmiech na sali :)
co ma w/w tekst do sprawy gry Widzewa w Piotrkowie - czekam na ten wielko historyczny klub w naszym miescie wreszcie 1 liga !!!!!!!!!!!!!!!!!
a to dobre, "wielko historyczny klub" raczej banda kopaczy i zgraja rozwydrzonych troglodytów jeźdżących za swoimi pupilkami.
Ludzie ogarnijcie się, to nie siatkówka czy piłka ręczna tu nie chodzi o kibicowanie a o zadymy którymi można się później przechwalać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!