Na ulicy wyzwolenia jest 11 przejść dla pieszych i choćby ich było 22 to i tak będą chodzić między nimi . Akurat The tej sytuacji wina jest po stronie kierowcy .
Człowiek ma bezpiecznie przejść przez pasy zrobili światła przy pasach kolo mostu po to by kierowca zwolnił żeby człowiek mógł przejść i co jeżdżą jeszcze szybciej nawet stoją na pasach. Kierowcy robią co chcą !!!
A przy kolekturze Lotto zakaz zatrzymywania a robią sobie parking że przejść nie można.
Nie wiem co napisać. Czy z pozycji pieszego czy kierowcy. To się wzajemnie wyklucza. Jedno jest pewne :pieszy na pasachma pierwszeństwo!
Auto się wyklepie. Ze zdrowiem gorzej. Nie pcham sie na pasy pod nadjezdzajace auto. Nie można chwilę poczekać? I tylko mi nie mówcie że trzeba czekać "godzinami" aż nas ktoś przepuści. Ps. ROZGLĄDAĆ SIĘ cały czas i myśleć.
Kierowcy,już przestańcie mówić o martwym punkcie,jak spowodujecie wypadek to się tłumaczycie ,że ktoś był w martwym punkcie i że go nie widzieliście.Ustawcie sobie dobrze lusterka
To pieszy ma sie dostosować.W końcu to on przechodzi przez jezdnie która jest przeznaczona dla aut!A jak widzę gimbaze wchodzacą na pasy bez rozejrzenia i w słuchawkach na uszach to mam ochotę wyjąć lewarek.Przyklad-Żeromskiego.
Przy ul. Leonarda dwa przejścia dla pieszych a chodzą od straganów do Leonarda środkiem bo barierek ochronnych się nie chce obejść
Nie dziwi sytuacja. Piesi, a szczególnie młodzież zachowują się na Wyzwolenia jak św(n)ięte krowy wchodząc bezmyślnie na przejścia. Niejednokrotnie jest to jawne wtargnięcie na pasy a tutaj wina leży ewidentnie po stronie pieszego (ewentualne wideorejestratory w samochodach mogłyby wskazać winnego)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!