Ale ja jestem bibliotekarską, więc wiem o czym mówię i jakoś tłumów do pomocy nie widzę.
"Powinni odbywać karę a nie pracować za darmo" Odbywanie kary nie jest za darmo. Utrzymanie każdego więźnia kosztuje i to niemało. Płacimy za to wszyscy, więc jeśli więźniowie mogą choc część odpracować to powinni to robić. Tym bardziej, że odciąża to załogę, która ma co robić.
Szkoda że pani dyrektor nie powiedziała jak od dwóch tygodni bibliotekarki harują. Szkoda że o tym nie napisze epiotrkow, tylko o gościnnych występach więźniów.
Osobo która piszesz na temat kosztow utrzymania więźnia tak na prawdę gówno wiesz! I nie wypowiadaj się na ten temat. Zrobili coś "za darmo" bo jasna rzecza jest to, że im za to nie zapłacą, w ten sposób odrabiaja swoje kary.
Czy według pomagających lub gości, budynek mediateki również koresponduje ze starym miastem i otoczeniem ? Czy tylko obecny prezydent widzi takie rzeczy swoimi oczyma ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!