Szykuje się nam jeszcze jedna super impreza w pierwszą sobotę ( nie wiem czemu nie tarabanią już o tym? ), a 11.01. 2024r. już w W-Wie marsz "Wolnych" Mediów czyli w obronie pensji w wysokości 150 tysi za miesiączek szczucia.
„Jeżeli Bóg w życiu jest na pierwszym miejscu, wszystko znajdzie się na właściwym miejscu”.
W dzisiejszych czasach to powinni na elektrycznych hulajnogach jechać a konie to już przeżytek
Żeby organizatorzy nie zapomnieli posprzątać po koniach,bo w zeszłym roku kupy końskie leżały na ulicach parę dni.
Pamiętam ubiegłoroczne Święto Trzech Króli. Z wielkim niesmakiem obserwowałem lans pisowców , posła A. Macierewicza wraz z przybocznymi. Do dziś mam obrzydzenie jak to sobie przypomnę.
Myrcha, mówił że Kacper Melchior i Belzebób,. Petru że bylo ich sześciy. To jsk to jest.
Króle to ja mam w klatce, czyż nie powinno być Święto Trzech Królów a nie Króli?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!