metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
okoń ~okoń (Gość)22.06.2011 11:45

Jak zwykle nie zabrakło Mazura. Mazur ma parcie na szkło. Mazur tu Mazur tam ja Mzura w .... mam.

00

mazurek ~mazurek (Gość)22.06.2011 12:40

Cóż wybory co raz bliżej i trzeba urabiać motłoch.... op!.. przepraszam wyborców. Ten wójt gminy Gorzkowice Włodarczyk to rodzina z dyrektorem Sz.Pod. nr 8 w Piotrkowie Tryb., też Włodarczykiem - czy ktos wie coś na ten temat?

00

xyz ~xyz (Gość)22.06.2011 14:02

takich dyrektorów ja dyrektor SZ. Pod. nr 8 w Piotrkowie to ze świaca szukac. Znam człowieka osobiscie i nic do niego nie mam.

00

oberek ~oberek (Gość)22.06.2011 14:26

Panie lub Pani xyz mój taneczny brat - mazurek nic nie pisze złego o dyr.Sz.Podst. nr 8, chce się dowiedzieć czy wójt Goszkowic jest z nim rodziną.

00

m_acie_k ~m_acie_k (Gość)22.06.2011 16:08

No i znowu ten pan. Tym razem jako bohater drugiego planu.
VVVVV do "autorów" poniżej, niedługo Tworki chyba zawitają :D

00

kaka ~kaka (Gość)22.06.2011 18:21

Mazur fajny gośc który kocha sport,a Pan Wójt nie jest rodziną z Dyrektorem podstawówki o którą pytacie. P.S Szkoda, że radni gminy nie pomyśleli, żeby na to otwarcie zaprosic jakichś piłkarzy czy sportowców i na orliku zrobic jakąś pokazówkę. Dzieci byłyby zadowolone i z pewnością zrekompensowało by to w jakimś stopniu te opóźnienia z oddaniem tego obiektu.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat