~gość_1234 (Gość)
"Ochrzcili mnie bez mojej wiedzy, resztę czarów kk mam teraz gdzieś."
Inaczej: wszystko co związane z kk teraz mi lotto, także jakaś apostazja. Jak chcesz, to zrób to za mnie pozwalam ci.
~dr kildare Są osoby ktore wykonują swoją prace szczerze i konsekwentnie. Ale oczywiscie wszyscy zli i najgorsi. Ty się pewnie nadajesz tylko do sr.an.ia.
~`filomena Przynajmniej nie bedziesz zyc w hipokryzji. A apostazji musza udzielić i koniec. Ty masz jakiś problem.
Jaka hipokryzja. Kościoła nie lubią, nie wierzą ale oficjalnie sie wycofac to problem. Jest możliośc ale wolą zyc w hipokryzji.
Postfarianizm szerzy szacunek do wszystkich ludzi. Polityk ksiadz, urzednik to tez czlowiek i bez wzgledu na prace nalezy się szacunek. Nikomu nie zyczy się zle i nie obraza. Ty tez gdzies pracujesz i jestes kims ale nikt Cie nie obraza. Czlowiek to czlowiek niezaleznie od wykonywanego zawodu. Taka empatia a u Ciebie jej brak.
~beatka Jak Ty masz swoją wiarę to chociaż nie obrażaj innych. Widać że chora zawiść i nienawiść ,,czary". Dla innych postfarianizm też może być czarami ale chociaż ma tyle kultury, że Cię nie obrazi i nie będzie się naśmiewał.
Ogromnie się cieszę, że są jeszcze ludzie którym się chce angażować w piękne przedsięwzięcia , a takim jest dla mnie WOŚP.
Czy wolontariusze z własnej niprzymuszonej woli chodzili po mieszkaniach w wieżowcu przy słowackiego może ktoś ich wysłał. To bylby skandal. Szkoda ze zdjęcia nie zrobiłem. Byłby to dowód
I znów się Panu Owsiakowi powiodło. Kolejny rekord finansowy mimo zarazy. Gratulacje dla wszystkich osób, które były w jakikolwiek sposób zaangażowane w działania WOŚP. Dzięki Wam świat jest lepszy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!