brawo powinni dostać nagrody za promocję miasta tak jak nagrody dostają sportowcy którzy podobno promują sam nie wiem co.Czekamy na audyt wośp ,wtedy się dowiemy co NIK tam znalazł
Fajne zdjęcie przewodnie. Trójka "bohaterów" słynna już na całą Polskę. Piotrków - tak trzymać. Niedługo zażądacie dostępu do morza i zakazu używania zamków w drzwiach.....
Darmowa reklama Focus Mall. Od 2009 roku tak pieknie nie wspierali tej akcji. TeraZ, gdy co raz mniej jest sklepów w focusie trzeba przyciągać klientów w ten sposób.
Stop! Proszę to sprawdzić i wyjaśniać. Nie oskarżać bez podstawnie.
Mnie to wygląda, jakby szukali WC.
A na pierwszym zdjęciu Radna Marlena którą lansują na siłę w lokalnych mediach. Pani która co tydzień kompromituje się na komisjach i jest pomocą administracyjną w urzędzie, a ktoś uwierzył że może być nowym prezydentem Piotrkowa. Hahaha!
Ja pierniczę ile jadu w tym wszystkim. Ludzie poświęcili swój czas wolny. Zrobili jak mogli najlepiej a zazdrośniki hejtują. Nic tylko pogratulować, że macie tyle czasu na pisanie zamiast wesprzeć kogoś bezinteresownie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!