Jan da mnie tą szczepionkę, a i mojej córce, byłemu i kto się tam jeszcze nawinie...
Co mnie interesuje cała polska dajecie artykuł na epiotrkow to piszcie gdzie beda szczepienia w PT!!
...Będzie, będzie zabawa, będzie się działo i tylko chętnych będzie mało...
A kiedy szczepienia na Nowogrodzkiej i kiedy przyjmie szczepionkę nasz ukochany Pan Prezes i jego zastępcy panowie Antoni Macierewicz i Ryszard Terlecki, bo to byłaby niepowetowana strata, gdyby nam ich odebrał jakiś tam covid, chociażby SARS-COV-2.
Spotkały się dwie myszki. Jedna pyta drugą. Będziesz się szczepić na covid ? No co ty, odpowiada druga, przecież dopiero testują szczepionkę na ludziach.
nie neguje szczepienia ,kto chce jego wola ,tylko to coś macno dmuchane ,ludzie zawsze umierali ,to że teraz więcej ? a ilu z braku opieki /lekarze się POZAMYKALI / ale kto chce ,,,,,jego wola ,ja spokojnie poczekam lat ,,,,,,kilka aż chętni sie zaszczepią
Jestem za szczepieniami:
Ja uważam że szczepienia są dobre. Ale preparaty muszą być zbadane i sprawdzone. Mówię zdecydowanie nie eksperymentom oraz takim preparatom któych badania jak w przypadku Comirnaty zakończą sie w 2023:
Prof. Zieliński mówi wprost: „oni manipulują szczepionkami, wymyślając te szkodliwe dla nas specyfiki, na rzecz których wymyślają pandemie. Skończył się 20-letni okres ochrony patentowej dla szczepionki na grypę i dlatego grypa musiała zniknąć. W jej miejsce pojawił się COVID. Następne patogeny i choroby są już w przygotowaniu.”
Opis szczepionki mRNA COMIRNATY nalezy przeczytac w oryginale czyli w j.niemieckim = 33 strony?????? na j.polski zostaly przetlumaczone 23 strony. Wyraznie pisze, ze nie wolno szczepic kobiet w ciazy a w Polsce pisza,ze mozna szczepic ciezarne a nawet trzeba !!!!????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!