metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obsrana Krycha ~obsrana Krycha (Gość)05.01.2021 07:48

Jan da mnie tą szczepionkę, a i mojej córce, byłemu i kto się tam jeszcze nawinie...

20

ezi ~ezi (Gość)05.01.2021 08:23

Co mnie interesuje cała polska dajecie artykuł na epiotrkow to piszcie gdzie beda szczepienia w PT!!

41

Piersi II ~Piersi II (Gość)05.01.2021 08:28

...Będzie, będzie zabawa, będzie się działo i tylko chętnych będzie mało...

51

dyrdymał ~dyrdymał (Gość)05.01.2021 08:34

A kiedy szczepienia na Nowogrodzkiej i kiedy przyjmie szczepionkę nasz ukochany Pan Prezes i jego zastępcy panowie Antoni Macierewicz i Ryszard Terlecki, bo to byłaby niepowetowana strata, gdyby nam ich odebrał jakiś tam covid, chociażby SARS-COV-2.

72

gość_yyyyy ~gość_yyyyy (Gość)05.01.2021 09:08

Można w głowę się szczepić?

21

gość_miastowy ~gość_miastowy (Gość)05.01.2021 09:39

Epików należy zaszczepić w pierwszej kolejności

08

kot ~kot (Gość)05.01.2021 10:15

Spotkały się dwie myszki. Jedna pyta drugą. Będziesz się szczepić na covid ? No co ty, odpowiada druga, przecież dopiero testują szczepionkę na ludziach.

40

hee ~hee (Gość)05.01.2021 10:15

nie neguje szczepienia ,kto chce jego wola ,tylko to coś macno dmuchane ,ludzie zawsze umierali ,to że teraz więcej ? a ilu z braku opieki /lekarze się POZAMYKALI / ale kto chce ,,,,,jego wola ,ja spokojnie poczekam lat ,,,,,,kilka aż chętni sie zaszczepią

60

za szcz ~za szcz (Gość)05.01.2021 10:21

Jestem za szczepieniami:
Ja uważam że szczepienia są dobre. Ale preparaty muszą być zbadane i sprawdzone. Mówię zdecydowanie nie eksperymentom oraz takim preparatom któych badania jak w przypadku Comirnaty zakończą sie w 2023:
Prof. Zieliński mówi wprost: „oni manipulują szczepionkami, wymyślając te szkodliwe dla nas specyfiki, na rzecz których wymyślają pandemie. Skończył się 20-letni okres ochrony patentowej dla szczepionki na grypę i dlatego grypa musiała zniknąć. W jej miejsce pojawił się COVID. Następne patogeny i choroby są już w przygotowaniu.”

50

Comirnaty ~Comirnaty (Gość)05.01.2021 08:39

Opis szczepionki mRNA COMIRNATY nalezy przeczytac w oryginale czyli w j.niemieckim = 33 strony?????? na j.polski zostaly przetlumaczone 23 strony. Wyraznie pisze, ze nie wolno szczepic kobiet w ciazy a w Polsce pisza,ze mozna szczepic ciezarne a nawet trzeba !!!!????

53

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat