Żeby tylko PiS przepchnął tą ustawę o kadencyjności Prezydentów to choć na chwilę w PT przewietrzy się w UM. Kadra kierownicza za bardzo powrastała w fotele. Szkoda że nie obejmie to też radnych bezradnych których w PT jest bez liku!!!
Brawo ! Wreszcie ktoś wspiera inicjatywę powstania sp w tej części Piotrkowa. Przypominam, że naprzyklad na Roosevelta też mieszkają Piotrkowianie i wysyłania malego dziecka do sp13 lub 16 to duży
problem. Mam nadzieję że pozostali czlonkowie tego zespołu przemyślą co oznacz ich udział
Lansik sobie zrobili, bo nikt już o nich nie wspomina. Waszym obowiązkiem jest pracować na rzecz mieszkańców Piotrkowa, a nie zabawki w rękę i spiep,,ać z piaskownicy. Głosowałem na Panią Krysię. Teraz patrzę jak uległa Sokalskiemu. Straciła Pani w moich oczach i moich znajomych z Wierzej. Czas na zmianę. To pisiorki chcą zwalniać nauczycieli, to oni reformę wprowadzili. Pani Krysia ucieka od odpowiedzialności?
I dobrze .sam jestem zły kto ich zaprosił.skoro partia rządząca wygrała o realizuje program wyborczy w tym oświaty to po co kilku darmozjadow od których nic nie zależy
W innych miastach rodzice walczą o dobre warunki nauki swoich dzieci. U nas jak czytam komentarze te i w poprzednich artykulach jest im wszystko jedno. Jedna MAMUSIA to nawet chce swoje dziecko do 19 trzymac w szkole bo tak jej dobrze. Inni chcą brak pracy domowej. Co to się porobiło.
Jak może życzyć jeden człowiek drugiemu człowiekowi zwolnienia z pracy.???? Jeśli nauczyciel to niech straci pracę???? Ten nauczyciel to człowiek! Ten nauczyciel to często ojciec, matka, syn, córka... To osoba, która musi utrzymać siebie i rodzinę.
Wierzyć się nie chce ile zawiści i podłości jest w niektórych ludziach.
Zastanawiam się czy ten źle życzący innemu chciałby stracić pracę, chciałby, aby dzieci jego płakały, a starsi rodzice z maleńką emeryturką nie mogli liczyć na jego pomoc finansową.
Proszę zastanowić się zanim zacznie się życzyć komuś utraty pracy, postawić na miejscu innej osoby, w tym wypadku nauczyciela.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!