PO - PiS precz !. Wypadek pani Szydło zajmującej stołek premiera i cała otoczka z tym związana, której autorami są pisiaki i pełowiaki, to kolejny dowód na to, jak szkodliwe dla Polski i Polaków są te dwa ugrupowania. Wystarczy tego badziewia. Wynocha.
Radziszewska niech nie zabiera głosu,nic dobrego nie zrobiła dla piotrkowa,tylko szkodzi ,jak cała PO,nie chcemy jej tu w naszym miescie
Największym zagrożeniem dla Polski jest opozycja totalna. To są w większości przypadków ludzie zaślepieni nienawiścią do Pana Prezesa Jarosława Kaczyńskiego, do Pana Ministra Antoniego Macierewicza oraz całej partii Prawo i Sprawiedliwość. Niestety coraz częściej zacietrzewienie polityków przenosi się również na ich zwolenników. Coraz częściej biedni zaczadzeni nienawiścią wyborcy PO i innych sezonowych organizacji nie są w stanie pogodzić się z sytuacją, że przez obecną, następną i jak Bóg da kolejną kadencję będzie rządziło Prawo i Sprawiedliwość. Amen
Niech ta lansiara robi wypad z tego miasta, jej widok jest nie do strawienia, wstydu w niej nie ma za grosz - ale ta nacja tak ma - nie zna znaczenia tego słowa.
Tracicie twarz, poświęcając jej choćby minutę na swojej antenie.
Chemik ,politycznie jestem z Tobą w 100% nawet Cię za to lubię:) ale czemu Ty tak się czepiasz EPI i wrzucasz wszystkich z takim numerem do jednego koszyka?
Ja tam nie jestem zwolennikiem opozycji ale to co robi i pokazuje PIS nie podoba mi się szczególnie arogancja wobec społeczeństwa i te rajdy na pokaz po kraju.Wstyd i Hańba jednym słowem bo sami popełniają błędy a oskarżają o to innych
Brawo ePiotrkow.pl! Wreszcie jakaś milutka uśmiechnięta posłanka a nie bez przerwy oglądamy skrzywionego Macierewicza, bezzębnego Jarosława albo wystraszoną, brzydką panią od reformy edukacji etc. Kierowca seicento już ma na nową brykę. W niecałe dwa dni zebrano już ponad 70 tys. zł, a pieniądze wciąż napływają.
Według mnie Seicento powinno zastąpić Rosomaki na które tak narzekają żołnierze na misjach wojennych zwanych dla śmieszności pokojowymi.
Memy na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!