metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)27.11.2019 20:44

Wzrost opłaty o 50%... śmiech na sali! Co się zmieniło na lepsze na Hali Targowej na lepsze przez te lata.... to koniec powoli...

40

KARAŚ ~KARAŚ (Gość)27.11.2019 19:58

proponuje kamery założyć ludziom zbierającym opłaty na targowiskach ! tam się szerzy kolesiostwo ! gdyby uczciwie każdy płacił to nie byłoby podwyżek, a tak : koleś z kitką zbierający opłaty od jednego bierze jak brać powinien, od drugiego torbę kapusty, od trzeciego mięso, a czwartemu liczy 50 % stawki bo to kolega. kwit na połowę, reszta w kieszen ! tak robią interesy ludzie zbierający opłaty. kamery im pomontować ! ja będę od dziś nagrywał takie osoby, ode mnie każdy bierze połowę tego co wziąć powinien, a reszte w kieszeń ! ja to udokumentuje i zrobie porządek. wszystkim po równo ! nie ma lepszych i gorszych !

61

gość ~gość (Gość)27.11.2019 18:47

A przed wyborami kandydaci na radnych paradowali na targowiskach z uśmiechem, cukierkami i obiecankami żeby tylko na nich głosować Dziękujemy Wielcy Radni że chcecie zlikwidować targowiska jesteście Góra nad pionkami z targowiska i robicie z ludźmi co wam się podoba DZIEKUJEMY

70

gość ~gość (Gość)27.11.2019 16:12

Zlikwidować w końcu targowisko NA ULICY Targowej! Sprzedający i kupujący zagrażają bezpieczeństwu ruchu drogowego! Takie targowiska powinny być na peryferiach miasta lub w miejscach do tego odpowiednio dostosowanych (tak jak np. na Wyzwolenia).

89

cwaniak z miejskiej gazowni ~cwaniak z miejskiej gazowni (Gość)27.11.2019 14:54

Czy mieszkańcy Wierzei są dumni ze swojej przedstawicielki Krysi Czechowskiej ?
Ta Pani głosuje za wszystkimi podwyżkami w mieście.

101

gość ~gość (Gość)27.11.2019 18:05

Koniec drobnego handlu dziękujemy Panie prezydencie

41

gość ~gość (Gość)27.11.2019 17:51

Ależ mamy prezydenta. Piotrkow to miasto wymarle. Szpitale zadłużone ścieżki rowerowe źle zrobione bez podjazdu za to z wysokimi kraweznikami. Stare Miasto świeci pustkami za to ul kostromska ale Sikorskiego przeladowane sklepami a hałas taki że można oszalec. Gdzie włodarze tego miasta się pytam?

50

manolo ~manolo (Gość)27.11.2019 16:40

wszystko idzie do góry. Dali Wam 500 plus (i to nie wszystkim) a zabiorą 700!

104

anka ~anka (Gość)27.11.2019 12:44

Macie swoje rządy pisowskie...

2016

z miasta ~z miasta (Gość)27.11.2019 16:18

A ja apeluję do spódzielni mieszkaniowej Słowackiego aby grzejniki w łazienkach grzały bo są zimne a jak nie to zaqłożyć liczniki w łazience i będę płacić i grzać sobie a nie oszczędzać czyimś kosztem

51

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat