metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lena ~lena (Gość)27.11.2019 15:35

Dzisiaj pismo z TBS. Czynsz od 1 grudnia o 34 zlotych wiekszy .A co zdrozeje po Nowym Roku strach pomyslec.

51

z miasta ~z miasta (Gość)27.11.2019 16:18

A ja apeluję do spódzielni mieszkaniowej Słowackiego aby grzejniki w łazienkach grzały bo są zimne a jak nie to zaqłożyć liczniki w łazience i będę płacić i grzać sobie a nie oszczędzać czyimś kosztem

51

anka ~anka (Gość)27.11.2019 12:44

Macie swoje rządy pisowskie...

2016

manolo ~manolo (Gość)27.11.2019 16:40

wszystko idzie do góry. Dali Wam 500 plus (i to nie wszystkim) a zabiorą 700!

104

gość ~gość (Gość)27.11.2019 17:51

Ależ mamy prezydenta. Piotrkow to miasto wymarle. Szpitale zadłużone ścieżki rowerowe źle zrobione bez podjazdu za to z wysokimi kraweznikami. Stare Miasto świeci pustkami za to ul kostromska ale Sikorskiego przeladowane sklepami a hałas taki że można oszalec. Gdzie włodarze tego miasta się pytam?

50

gość ~gość (Gość)27.11.2019 18:05

Koniec drobnego handlu dziękujemy Panie prezydencie

41

cwaniak z miejskiej gazowni ~cwaniak z miejskiej gazowni (Gość)27.11.2019 14:54

Czy mieszkańcy Wierzei są dumni ze swojej przedstawicielki Krysi Czechowskiej ?
Ta Pani głosuje za wszystkimi podwyżkami w mieście.

101

gość ~gość (Gość)27.11.2019 16:12

Zlikwidować w końcu targowisko NA ULICY Targowej! Sprzedający i kupujący zagrażają bezpieczeństwu ruchu drogowego! Takie targowiska powinny być na peryferiach miasta lub w miejscach do tego odpowiednio dostosowanych (tak jak np. na Wyzwolenia).

89

gość ~gość (Gość)27.11.2019 18:47

A przed wyborami kandydaci na radnych paradowali na targowiskach z uśmiechem, cukierkami i obiecankami żeby tylko na nich głosować Dziękujemy Wielcy Radni że chcecie zlikwidować targowiska jesteście Góra nad pionkami z targowiska i robicie z ludźmi co wam się podoba DZIEKUJEMY

70

KARAŚ ~KARAŚ (Gość)27.11.2019 19:58

proponuje kamery założyć ludziom zbierającym opłaty na targowiskach ! tam się szerzy kolesiostwo ! gdyby uczciwie każdy płacił to nie byłoby podwyżek, a tak : koleś z kitką zbierający opłaty od jednego bierze jak brać powinien, od drugiego torbę kapusty, od trzeciego mięso, a czwartemu liczy 50 % stawki bo to kolega. kwit na połowę, reszta w kieszen ! tak robią interesy ludzie zbierający opłaty. kamery im pomontować ! ja będę od dziś nagrywał takie osoby, ode mnie każdy bierze połowę tego co wziąć powinien, a reszte w kieszeń ! ja to udokumentuje i zrobie porządek. wszystkim po równo ! nie ma lepszych i gorszych !

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat