metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
opaskowy Hans Frank ~opaskowy Hans Frank (Gość)27.10.2020 23:50

Cytuję:
Idea nowego projektu społecznego o nazwie "stop2covid" zakłada noszenie opaski na nadgarstku.

Taka opaska powinna mieć jeszcze funkcję głosową: jestem przygłupem, trzymaj się ode mnie z daleka!
Dawniej ludzie oczywiste rzeczy wiedzieli bez takich gadżetów. Stara mądrość ludowa mówiła: nie podchodź do byka od przodu, do konia od tyłu, a do idioty w ogóle.
Może jakby łowcy niewolników mieli takie ładne pastelowe łańcuchy, to nie musieliby Murzynów w siatkę łapać, bo sami by się na statki pchali? A nie... nawet Murzyni 200 lat temu byli mądrzejsi od dzisiejszych "wykształconych".

30

lipa ~lipa (Gość)27.10.2020 14:28

a ja poproszę opaskę ZIELONĄ - oznacza, że można do mnie podchodzić, rozmawiać, zgadzam się na uścisk dłoni, do pracy w trybie normalnym, wyrażam zgodę na spotkania towarzyskie i zapraszam gości do domu. Poprostu żyję normalnie !!!!

101

tinis ~tinis (Gość)27.10.2020 08:43

Przerażający pomysł. Przemysł nastawia się , że taka rzeczywistość zostanie długo.

191

tugt ~tugt (Gość)27.10.2020 11:12

Biznes covidowy. Czy wiecie, że państwo zakupiło miliony testów PCR już w 2018 roku? Skąd wiedzieli???

94

leo ~leo (Gość)27.10.2020 10:34

strajki o aborcje to odwrocenie uwagi od ustawy kowidowej, i od tego ze beda przymusowe szczepienie eksperymentalna szczepionka która w podejrzany sposób jest pchana przez zaprzedanych polityków na siłe! to sie dobrze nie skonczy, bo w razie powiklań nikt za to nie beknie z racji na bezkarność zawartej w ustawie! dodatkowo, przez te protesty, podbiją sobie statystyki w sprawie bezobjawowej, i bedziemy mieć godzine policyjna lub stan wyjatkowy...z powodu wirusa ktory w wiekszosci powoduje bezobjawówke...gdzie ja zyje, i dlaczego ludzie dali sie na to nabrac

152

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat