a będzie nadal tak jak jest". I co ja robię tuuuu?
matuszczyk dyrektor sp 10 ma wyrok za mobbing odsunac ja od szkoly. jedyne co moze doradzic to jak sterroryzowac nauczycieli zeby sami sie zwolnili z pracy i wtedy nie byloby problemu z gimnazjami
Podpalają póżniej wygaszają a nauką młodzieży nie ma się kto zająć.
tęsknota PIS za komuną, z jedną różnicą , więcej religi. Gimnazja polskie miały bardzo dobre wyniki w testach PISA. Szkoda dzieci z wiejskich szkół, bo nie będzie gimnazjów wyrównujących poziom. O programie nauczania niwiele wiemy,ale ekspertka od życia w rodzinie ma ciekawe poglądy. Wyjaśniają przyczynę wielu chorób. Dla mnie to będą fabryki " ciemnego ludu".
Po składzie "zespołu" od razu widać które szkoły będą przeniesione do Gimnazjów:)
Moze ktoś wie dlaczego nastepny piatek w szkole podstawowej nr 13 jest dniem wolnym o nauki?
Wczoraj w IM Piotrkowa Tryb. w godzinach rannych odbyło się spotkanie Zespołu "Wygaszającego" Gimnazja. Cokolwiek ustalono? Ktore gimnazja będą przekształcone w podstawówki? Chciałabym wiedzieć gdzie moje dziecko będzie chodziło od nowego roku szkolnego!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!