A Starosta chciał zamykać porodówkę, dobrze, że marszałkowo uratowało temat. Ale Ziemba zadziałał.
Ja nie wiem. Kiedyś to były ładne imiona; Brajan, Dzesika, Amanda , Nigel, jenifer. Jak tak nazwałem 5 swoich dzieci- modnie a mie tak banalnie
Ledwo dzieci na świat przyszły a Ci latają i robią kampanie. Chyba strach wielkie ma już oczy. Tyle zarazków.
Moi mili zamiast się cieszyć to tylko samo zło się z ludzi wylewa,jest szpitala rodzi się nowe pokolenie dzieci a że 600 to i bardzo dobrze za rok może bedze 1000.A że przywitali dzieci i pokazali nowe istoty kore przyszły w naszym regione to czemu od razu wszystko negatywnie jest odbierane . I kto tu dzieli naród ???
To teraz tak widzę ze są osoby którym przeszkadza to ze Pan Marszałek i Pani dyrektor przywitali nowo narodzone dzieci w szpitalu . Ale chyba już od dawna jest taka tradycja ze tak sie robi i to niema znaczenia czy wybory sie zbliżają. A po drugie czy ktos zada pytanie czemu nie przyjedzie przywitac Pan Starosta czy Pan Prezydent Miasta piotrkowa i może zapytajmy jak wspomagają nasze szpitale finansowo , a chyba ich mieszkańcy korzystają z opieki zdrowotnej na naszym terenie . Czemu polak ma tak że co by nie było musi krytykowac. Szpital chcieli zamknąć żle działa też żle chyba cos nie tak z tym społeczeństwem jest . PROSZE POMYŚLMY TROCHĘ .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!