Pamiętajcie, że krew zawsze można oddać "ze wskazaniem" w dowolnym punkcie w kraju, dowolnego dnia - to jeśli komuś nie pasuje termin niedzielny bądź ma za daleko do Moszczenicy.
Chłopaki, trzymajcie się! Zbierzemy dla Was hektolitry!
A dlaczego nie pobiera się krwi w więzieniach? są tam dobrze odżywieni i wypoczęci ludzie
kiedyś nadciśnienie leczono upuszczaniem krwi, ale nie przetłumaczysz, też tak mam ,więc przestałem oddawać
Chciałem ostatnio oddać krew na kogoś,niestety po staniu ponad 3 godziny w kolejce ciśnienie mi podskoczyło i mnie odrzucili.
Jestem długoletnim honorowym dawcą krwi.Wlasnie zastanawiam się nad dylematem,który mi teraz przyszedł do głowy.Czy można oddać krew w niedzielę w takiej zbiórce,o której dowiedzieliśmy się w sobotę nie informując wcześniej pracodawcy o oddaniu krwi i absencji w poniedziałek?To nie jest błahe pytanie,bo w Piotrkowie zdarzają się przypadki zwolnienia z pracy za oddanie krwi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!