Nie wiem, co to jest Scena Zielona Oliwka, ale interesuje mnie, czy będzie gdzie usiąść. Czy też trzeba będzie przestać cały koncert nie mogąc nawet napić się małego piwa (bo jeśli to będzie na Rynku, to chyba nie wolno - w miejscach publicznych). Dotąd Old Town Jazz bywał w Skyy - czyli wszystko było wiadomo i zwykle rezerwowałam stolik. A teraz? Ktoś wie?...
jest gdzie usiąść, to jest ten sam właściciel co w skyy :) zadzwoń najlepiej zapytaj a przy okazji zarezerwuj sobie stolik :P - i po problemie :P
Dzięki :-)). Nawet nie wiedziałam, że Zielona Oliwka to knajpa ;-) Nie jestem z Piotrkowa i trochę dawno nie przyglądałam się Rynkowi Trybunalskiemu :-)
A tak na marginesie - portal koncertomania (JAK RÓWNIEŻ oficjalne STRONY NIŻEJ WYMIENIONYCH ARTYSTÓW)podają, że 15 czerwca br. w Piotrkowie ma wystąpić Golec Orkiestra oraz Bajm. O co chodzi? Gdzie, z jakiej okazji? Jakieś info?...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!