Szczęśliwi ci którzy są podłączenia podcieplownie na Piomie.
W Polsce brakuje węgla, to tak jakby na Saharze nagle zabrakło pisaku!?
Kuźwa wiedzieli kiedy na gaz przejść oj będzie się działo dopiero taczki pójdą w ruch
no to zima szykuje sie na siedzenie w kurtce i owiniety w dywan bo mnie na wasze podwyżki nie stać , p,olone elity
Obawiam się że to będzie gwóźdź do trumny dla tego miasta.
Bo jak wiadomo gaz jest tani i jest go pod dostatkiem. Ja rozumiem że Pan Krawczyński musi bronić decyzji ale niech nie robi z ludzi idiotów. Dla mnie wystarczającą kompromitacją prezesa oraz jest to że nie potrafił przedstawić prostego wyliczenia ile by wzrosły opłaty za ogrzewanie gdyby te kotły zainstalować w zeszłym sezonie. Dało by to ludziom pojęcie, w odniesieniu do tego co płacili przy starych ciepłowniach na węgiel, na co powinni się przygotować. Miasto ani prezes tego nie robią z prostego powodu, będzie drogo!
5 lat temu też narzekacie że gaz drogi ludziom to się nigdy nie dogodzi
Za Onet
..."Ludzie będą marzli". Polskim kopalniom nie wystarczy węgla dla wszystkich...
Pan Prezydent Piotrkowa i Pan Prezes Ciepłowni okazali się wizjonerami inwestując w ruski gaz, kupowany z Niemiec.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!