Podpuszczanie wyborców na całego: w interii Rafał Woś - artykuł "Uwaga! Ujawniam, kto wygra wybory parlamentarne w Polsce", na e-piotrkow -artykuł "Okręg nr 10. Prognoza wyników wyborów do Sejmu", sugerujące, że Prawo i Sprawiedliwość wygra 15 października 2023 roku wybory parlamentarne. To jest robione po to aby PiS i jego wyborcy nieco odpuścili. To wam się nie uda aby nas zniechęcić: my będziemy wszyscy pracować do końca tej kampanii aby wygrać te wybory dla Polaków i dla Polski. 15 października 2023 roku potwierdzimy nasze poparcie dla PiS przy urnach wyborczych.
Dobre sobie. To po co była Ankieta na portalu?
https://epiotrkow.pl/m/news/czytaj,52622
Konfederacja góra! Jedyne słuszne ugrupowanie które nie kupuje nas naszymi pieniądzmi!
To tylko pokazuje, że prawo głosu powinni mieć tylko ci, którzy pomyślnie przeszli badania psychiatryczne.
Człowiek gdzieś pojedzie i znowu będzie musiał kłamać znajomym, gdzie mieszka. No , ale komu to tłumaczyć, jak większość wyborców tego okręgu to najdalej to była na wycieczce w Wolborzu.
Ja i większość mojej rodziny głosowaliśmy w ostatnich wyborach na Pis. Jednak bardzo zawiedliśmy się na tej partii i już więcej na nich nie zagłosujemy. Raz Cygan przejeżdża przez wieś... Referendum dopełniło czarę goryczy. Po co to referendum, skoro pytania są bardzo tendencyjne, np. o likwidację muru na granicy. Skoro już państwo wydało pieniądze i zbudowano mur, to po co o to pytać Polaków. Itd., itd. Albo co PiS zrobił z telewizją publiczną. Tego się poprostu nie da oglądać. Ludzie z PiS opamiętajcie się, co za propaganda jest w tej telewizji.
Pic na wode.Robicie ludziom wode z mozgu.Pozyjemy zobaczymy jakie beda wyniki.
Zaskakujący wynik Koalacji czyt.PO i Lewicy myślę że bardzo zawyżony a przed nich wskoczy Konfederacja iż w mediach na wszystkie sposoby próbują Ją zdyskredytować nikt rozumny nie zagłosują na poprzedników z Donaldem na czele.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!