Bez sensu ta przepychanka EP z EPI.jestem rodowitą piotrkowianką i jakoś nie mam problemu z EPI.dziś niejedem piotrkowianin mieszka poza miastem i ma auto na blachach EPI
Do miki-nie tylko w Krakowie,ale w całej małopolsce i na podkarpaciu używa się tego określenia ☺
Cyt:"dwóch piotrkowian". Proszę o komentarz chemika. Niedawno w podobnej sprawie gdy chodziło o mieszkańców powiatu napisałeś mały człowieczku"EPI zobowiązuje ".
Co to za złodzieje jak fanty z włamu w domu trzymaią amatorka naprawde....
Chemik jaki wpływ na włamanie do sklepu miał kierowca "lanosa"EPI? Co ma piernik do wiatraka?
Chemik nie chcę i nie próbuję z nikogo robić świętego. Chciałem tylko powiedzieć że ludzie nie dzielą się na:wysokich i niskich, blondynow i łysych, miastowych i wsiokow tylko na mądrych i głupich. Do której grupy zaliczasz siebie?
Gość :"na pole"to chodzi się w Krakowie. A ty dziecko wracaj do odrabiania lekcji.
Cyt. "Dokładne zabezpieczenie śladów i dowodów przez policję i znajomość środowiska pszestepczego pozwoliły na dotarcie do dwóch piotrkowian! W wieku 21i29lat"chemik czytaj ze zrozumieniem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!