Owa Pani W. opusciła dziś arest w Łodzi za kaucją 80 tyś zł :) biedna piotrkowianka... :(
Czołem w smalec
Jeżeli z tą panią negocjowalnego afektu z dworca PKS to miałem problemy i byłem wzywany przez firmę ubezpieczeniową już w 2006 ... od tego czasu nie zawieram umów z nikomu niepotrzebnymi pośrednikami i radzę tego się trzymać.
A gdzie przez tyle lat była firma ubezpieczeniowa i jak rozliczała polisy pobrane przez Panią W...Druk ścisłego zarachowania.
Ktoś z firmy ubezpieczeniwej musiał to wiedzieć i siedział cicho?????????????????
Panie redaktorze! Oszukała Towarzystwo Ubezpieczeniowe czy jego naiwnych klientów? Ciekawe w jaki sposób teraz TU zwróci swoim klientom pobrane od nich pieniądze które przywłaszczyła "agentka" a raczej oszustka.
Ciekawa jestem czy prokuratora nie interesuje fakt skąd owa Pani miała 80 tyś zł na wpłacenie kaucji???
Drodzy oszukani widać nie musicie się bać bo Pani "agentka" jest wypłacalna,skoro miała na kaucje to i będzie miała z czego oddać;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!