Dziennikarka Gazety Wyborczej zaszczepiła się. Chwaliła się tym na FB. Że temperatura, że ciężko ale daje radę. I nie dała. 34 lata i koniec życia na ziemi.
w sensie,że obsługa typu drive-thru autami, czy mam stać na nogach godzinami w kolejce?
Paranoja. Punkt na Belzackiej zamknięty. A tu kolejny niepotrzebny twór. Kampania wojewody?
Naprawdę nie ma innych miejsc w mieście?
https://www.epiotrkow.pl/news/Pysznosci-z-food-truckow-i-konkurs-z-atrakcyjna-nagroda,43826
"I piotrkowski Zlot Food Trucków - Food Truck Attack odbędzie się w ostatni weekend maja na parkingu za miejskim Amfiteatrem."
Zapomniałam zapytać kto będzie losował nagrody organizatorzy loterii? Jeszcze dwa lata temu jakby ktoś mi takie dyrdymały opowiadał to wysłałbym do dobrego psychiatry;) ..w sumie w losowaniu obostrzeń się wprawili..w losowaniu szpitala który przyjmie chorego też mają wprawę..aż boję się wymieniać dalej.
W weekend szczepić jak ludziska się chcą alko napić to jakaś głupota.
Mojom mame już zaszczepiły tom dafkom i stała w kolejce krucej niż godzine na belzackiej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!