Jako obywatel tego miasta stanowczo jestem przeciwny tej nominacji Jes wielu zasłuzonych piotrkowian
miałem przyjemność uczestniczyć na lekcjach z nim w technikum i naprawdę zna się na rzeczy. Jemu zawdzięczam przygotowanie do bierzmowania....... .
o. Ambroży to znakomity gość uczył mnie w technikum jest naprawde wspaniały
To skandal, że tytułu Honorowego Obywatela Miasta Piotrkowa Trybunalskiego nie przyznano dotąd ojcu Mariuszowi z Szewskiej.
W końcu normalny a nie ku..a rzanki kurczyny czy inne . Może jeszcze larecki babczynska Krak.może jeszcze spoleczny doradca sportu byly albo tyczynska ku...a juz mi nazwisk brak tej recydywy pozdro Ambroży.chrzciles mi dzieci dawales ślubu .ktoś w końcu zRozumiał że oprócz głowy trzeba tam mieć jeszcze mozg
Mam parę info na temat tego pana ale nie napiszę ich bo i tak moderator odrzucił by komentarz, jak dla mnie to nawet szatan by go do piekła nie przyjął :)
Jezeli Ambrozy to kapłan z godnościa to zrezygnuje z tej dziwnej nominacji
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!