Na tym skrzyżowaniu czesto dochodzi do groźnych sytuacji. Niby bezkolizyjne, ale trzeba mieć oczy pod plecami... wielu często gna na czerwonym na lewoskretach, albo tnie na wprost na "głębokim żółtym". Sprawę rozwiązałoby rondo. Miejsca jest pod dostatkiem. Tylko czy kierowcy będą potrafili po nim jeździć... różne już bywały przypadki.
I co pewnie znowu wina pieszych i rowerzystow?Kierowcy aut sa odpowiedzialni za wiekszosc wypadków, a wine chca zwalic na innych.
Ktos tu powinien przyjąć dawkę przypominajaca gzaminu państwowego na prawo jazdy.
Bo jeździć trzeba umieć, skrzyżowanie prawidłowo oznakowane,tylko trzeba myśleć jak się jezdzi
To chyba wina pieszych bo chodzą jak święte krowy po wprowadzeniu tych nowy przepisów.
Akurat jadłem w maku frytki gdy usłyszałem ogromny huk pomyślałem że to może nasze nasz miejski autobus zamyka drzwi lecz myliłem się gdy zjadłem frytki i wyszedłem na zewnątrz zobaczyłem że jednak przyczyną huku było co innego gdy zbliżyłem się do skrzyżowania zobaczyłem co tak naprawdę się stało
Czy to czasem Policja z wolborza przyjechala na kolizje? To juz ruchu drogowego niema na niescie....
w tym miejscu mega pomysla, czasem z AK w Słowaka do dworca sie czeka na 2-3 zmiany masakra
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!