Gratulują prezesiowi jak to jest w kredycie ;-)
Gratuluje Wam, mieszkańcom ..będziecie za to płacić ;-)[/b]
Byłem, widziałem, robi niesamowite wrażenie. Laboratorium zakładowe - szok, XXII wiek, u nas w Łodzi to średniowiecze.
Był Pan Mazur, widać go na zdjęciach na konkurencyjnym portalu
Ooo! To odetchłam z ulgą! Bo już sobie wyobraziłam, że Mazura nie było...
Kawałek ulicy otwierali prezydent festyn urządził. A największą inwestycję w ostatnich latach po kryjomu otworzyli. Prezydent Chojniak przed wyborami unika jak ognia spotkań z mieszkańcami. Zobaczymy jutro jak to funkcjonuje. Więcej na http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne
Już w czerwcu odczujemy nieuniknioną podwyżkę ceny za wodę i śmieci. Brawo !!!
Wszystkie muchy do smrodu zleciały.
Otwarcie największego bubla 8 letniej kadencji.
Ponad 300mln zł wydane na coś co można było za 1/3 tej kwoty zbudować od zera w nowoczesnej technice.
UE dała politykierom Wasze zrabowane podwójnie podatki by teraz trzeci raz Was puknąć na sucho na opłacie.
Kto miał się nachapać się nachapał teraz będzie ciepła posadka do dobicia emerytury po tym jak wszystko spie.....
Tylko ślepe bezmyślne osły głosują na totalitaryzm socjalistycznych dzieci siedzących u władzy jak świnia na wikcie u chłopa w chlewie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!