Panie Pingot i Wężyk powiny być wyrzucone z Platformy za dolowwanie Pana Prezydenta Wiernickiego
Na początku to Pan Prezydent Wiernicki powinien rozliczyć Radną Bezradną P. Głowacką. Całe szczęście, że ta kobieta nie wygrałam wyborów. W kampanii pokazała szczyt swoich błędnych decyzji. Jest osobą skompromitowaną i powinna zamknąć się w szafie na kolejne 10 lat.
MOK - owi i Pani która nim dyryguje czas podziękować. Chcemy prawdziwych artystów. Rodzinie i znajomym pseudo profesjonalistom mówimy DOŚĆ.
Może światełko dla piotrkowskiej kultury. Obecnemu MOK-owi i Pani nim dyrygującej należy podziękować. Chcemy prawdziwych artystów a nie koleżeństwa i seniorów
Jeżeli nie da sobą rządzić, a zacznie rządzić "sercem" to powinno być dobrze.
Dobrze się stało, że w końcu będzie zmiana, trzeba dąć szansę nowemu i trochę cierpliwości, mam nadzieję ze dotychczasowi przeciwnicy Chojniaka, będą pomagać i współpracować z nowym Prezydentem, nie bardzo wiadomo co on prezentuje bo debata w Strefia FM była mierna i żaden nie był przygotowany, ale daję mu szansę i liczę że coś zrobi z tym grajdołem, a jak nie...to referendum!.
Właściciele miasta przegrali? Czy nowi właściciele będą nadal tak bezczelnie doić mieszkańców i przedsiębiorców?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!