ja wspomniam dobrze szkołę a już upłyneło kilka lat. I cieszę się, że zdobyłam tam zawód
fajna szkoła. Już po wielu latach wspominam ją całkiem dobrze. Może córkę tam poślę kiedy już skończy podstawówkę
Skończyłam tę szkołę i jestem bardzo zadowolona. Bardzo mile wspominam te czasy. Po czterech latach miałam już zawód i mogłam iść dalej na studia. Dziś po kilku latach nadal projektuje i szyję ubrania (dla siebie, dzieci, znajomych). Liczę, że odrodzi się ten zawód, bo zalewająca nas chińszczyzna niszczy poczucie smaku w modzie.
Stanowczo nie polecam a szczególnie kierunku grafik komputerowy !Pod płaszczykiem tej nazwy ukrywa się drukarz! Brak przeszkolonej i wyszkolonej kadry jeśli chodzi o przedmioty zawodowe !
Jednym słowem nie polecam :/ W tej szkole panuje niemiła atmosfera a zasady stosowane w tej szkole są czasem wręcz dziwaczne i niezrozumiałe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!