Zachęcam gorąco do wyboru tej szkoły a w szczególności Technik cyfrowych procesów graficznych.Bogate programy, wykwalifikowana kadra nauczycieli.Serdeczna i miła atmosfera szkolna!
Jestem uczniem 1 G klasy zachęcam do wyboru naszej szkoły ponieważ mamy najwyższej klasy sprzęt komputerowy, oprogramowania z najwyższej półki. Mamy również najlepszych Nauczycieli w naszym województwie jak nie w Polsce !!!. Zapraszam Serdecznie Do Odwiedzania Naszej Szkoły
Polecam gorąco szkołę ZSP 6.
jestem uczniem tej szkoły , kierunek w tej szkole zrobił na mnie niesamowite wrażenie.
W szkole panuje świetna atmosfera, wysokiej jakości sprzęt. Nauczyciele bardzo pomocni i wyrozumiali.
W szkole tej panuje wspaniała,przyjacielska atmosfera.Uczęszczam do klasy graficznej i gorąco polecam ten kierunek osobom kreatywnym,pracowitym i pomysłowym.
W tej szkole jestem dopiero na pierwszym roku, ale gorąco ją polecam. Łatwo się zaaklimatyzować, wszyscy są tu mili. Panuje tu przyjazna atmosfera.
Normalnie Chrobry wymięka:) Najlepsi nauczyciele, najlepszy sprzęt i atmosfera. Pochwalcie się jakimiś sukcesami na Olimpiadach. W jakim rankingu jesteście uwzględnieni? I na przyszłość: nie piszcie laurek o swojej szkole o tej samej godzinie:)
Nie polecam tej szkoły. Nie warto. Uczęszczam do tej szkoły i jest tu coraz gorzej. Gdybym miała możliwość wybrać jeszcze raz to na pewno nie byłaby to ta szkoła. Brak słów co obecnie dzieje się w tej szkole
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!