Dlaczego Pani Wężyk Głowacka chodzi po targu w godzinach pracy? Jest na urlopie wypoczynkowym? Jeśli nie, kto na to pozwala?
Mam pytanie do Pani Marleny jak wytłumaczy możliwość ogrzania 80% naszego miasta źródłem geotermalnym o maksymalnym potencjale 9 MW (jak pisze na swojej stronie) gdy potrzeba by na to ponad 100 MW? Nie neguję wdrażania proekologicznych, długofalowych rozwiązań, ale mówienie, że można zmienić "źródła zasilania z węgla na energię geotermalną" to nieprawda, dodatkowo opowieść o nadmiarze zasobów, które można by przeznaczyć na realizację celów rekreacyjno-leczniczych to zwykły populizm.
Ja i moja cała rodzina glosujemy na p.Chojniaka,a p.Marlence dzięki zgodnie możemy zaśpiewać....ale to już było i nie wróci więcej...
Nie życzę sobie by pani Wężyk-Głowacka rządziła moimi finansami i moje podatki przeznaczała na darmową komunikację. Poza tym jest niby pani z PO, a podaje przykłady z Tomaszowa i Bełchatowa, gdzie rządzi PiS. Jest pani niewiarygodna i przez to nie zdobędzie Pani żadnych głosów.
Tak dla przypomnienia, przed wyborami, szczególnie dla tych, którzy chcą głosować na PO-Nowoczesną.
w pierwszej turze Sokalski ,a w drugiej jak wszyscy co mają dość układu w UM pewnie na mniejsze zło to na panią Wężyk czas na zmiany pan tu już nic więcej nie zrobisz
W powiecie tylko Cubała - jedyny najlepszy i rzetelny!
Dziwne, ale najrozsądniej wypowiedział się p. Lorek. Pani Głowacka jak zwykle wzniośle, ogólnikowo i populistycznie, a p. Chojniak kocha Piotrków. P. Sokalski zrzyna ze wszystkich bez żadnych oporów.
A może pani Marlena opowie nam jak dostała takie super stanowisko kierownika za 6.500 na Rakowskiej w szpitalu. Chodź nie ma o tym zielonego pojecia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!