Wreszcie ktos chce postawic na geotermie! Super. Pani Marleno trzymam kciuki! Chojniak 4 lata temu obiecal w kampanii odnawialne zrodla energii i co? Jedno wielkie zero!
Strasznie się boicie tego Kozłowskiego i ataków ciąg dalszy trwa ale już nie długo to się skończy. Kozłowski jest twardszy niż myśleliścieie, nie załamał się nawet jak go bezprawnie wyrzuciliście z pracy, nie dał wam się złamać przez 8 lat i nic już wam nie pomoże, niedługo zostaniecie rozliczeni.
Polecam zajrzeć na stronę kandydata na prezydenta krzysztofkozlowski.pl
Pani Marlena startuje z PO i Nowoczesnej. Gdyby nie była z tej partii, to bym na nią głosował, ale ze względu na powiązania z tą szmirą, nigdy!
Taką piękną pogodę mamy za oknem, byście do parku poszli, zobaczyć, jaka jesień jest piękna, a kłócicie się o jakąś blondynkę co majaczy, jakby miała gorączkę i reszcie, która nie daje żadnych perspektyw temu miastu. Dramat, piaskownica.
Nie pozostaje nic innego jak zagłosować na kobietę. 3 razy głosowałem na Chojniaka ale efekt jest taki, że musiałem wyjechać do pracy poza Piotrków. Ostatnia kadencja to dramat miasta!
A jakie plany ma Chojniak? Czy jego zapytaliście? Chyba na koniec zapytacie żeby lepiej wypadł znając wypowiedzi pozostałych kandydatów. I tak Chojniak nie wygra wyborów. Nie jest tajemnica że go wspieracie na wszelkie sposoby.
skoro mamy w mieście "telewizję" proponuje w tygodniu,powiedzmy we czwartek zorganizować publiczną debatę na żywo z możliwością zadawania pytań przez mieszkańców WIEM, ŻE JEST TAKA techniczna MOŻLIWOŚĆ
Co to znaczy "Bezpłatna komunikacja dla tych, którzy zrezygnują z samochodu"? Mam sprzedać samochód, żeby się przejechać MZK-ą?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!