Obawiam się, że zaraz ktoś tu napisze, że ten, co zadzwonił na policję to "kapuś"... i jeśli ktoś tu zawinił, to właśnie on....
Dziwne.Zawsze na klatce dzień dobry mówili i często chodzili do kościoła na msze poranne
Szkoda, że takich dwóch nie podeszło do mnie na dworcu, odebrać telefon i dokumenty, teraz by sobie na ojomie leżeli i święta z głowy, przerabiałem takich kozaków wielokrotnie, mocni w grupie typowa patologia z piotrkowa, i tak powiem bo mnie boli :)
KWAS I MODO... mama im nie powiedziala ze jak w wigilie beda na komendzie to caly rok beda w niej siedziec...ciekawe czy rozge dostali od mokolaja???
Brawo polscy sędziowie, bronić polskich sędziów których rzekomo dręczy polski rząd.
Gazeta Wyborcza “Polscy sędziowie, jesteśmy z wami”- mówi Olga Tokarczuk. Noblistka publicznie wezwała do udziału w demonstracjach w obronie niezależności sądownictwa. Krótki film z wystąpieniem pisarki można zobaczyć w mediach społecznościowych. „Polscy sędziowie, jesteśmy świadomi tego, w jakiej wielkiej teraz opresji żyjecie, jak jesteście zwalniani z pracy, przesuwani na inne stanowiska, jak bardzo cierpią na tym wasze rodziny. I chcę powiedzieć wam tylko, że jesteśmy z Wami”- mówi Tokarczuk, wzywając do poparcia sędziów zwalczanych przez obecną władzę. – Żeby pokazać nasze wsparcie, zapraszam wszystkich na demonstracje w niedzielę o godz. 16.
Pewnie dzielni chłopcy z WP dwa na jeden. Brawo PE z honorem na bakier
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!