Skatepark dzięki "aktywności" społeczeństwa piotrkowskiego szybko podzieli smutny los wielofunkcyjnego boiska przy ul. Zawiłej, o ile teren nie zostanie ogrodzony i objęty monitoringiem, a dwa wolno puszczone brytany nie będą strzec komunalnego mienia.
Co tam skatepark jak w tej chwili pali się na terenie firmy Juko. Czyżby ktoś zaprószył niechcący ogień?
To Ty Piotrkowianin taki moment uchwyciłeś?
Jeśli tak - to szybszy jesteś od reporterów Polsatu. Tylko ta muzyka w tle - jakby sielankę się oglądalo.
To nie ja - to adamentium1234. Ja tylko to wygooglałem szukając informacji o wcześniejszym pożarze w tym samym miejscu, kilka lat temu.
utwór "La Calisto", atto secondo, scena prima - rozrzewnia wielce...
Ha muzyka w tle z pożarem, zaproponowana przez kleta chyba do akcji żywiołu z ogniem jest jak "najbardziej odpowiednia". A może rege? hahaha
- rozrzewnia wielce - lol
to raczej nie rozrzewnia, a dodaje poweru! Bardzo Cię rozbawiło słowo rozrzewnia, jak zauważyłam. I mam nadzieję, że nie jesteś piromanem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!