metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
anty ~anty (Gość)14.06.2010 10:14

Kiepsko szukali ci nasi strażacy. Taki malutki zbiornik a tyle kłopotów.

00

Mac ~Mac (Gość)14.06.2010 14:46

"anty" napisał(a):
Kiepsko szukali ci nasi strażacy. Taki malutki zbiornik a tyle kłopotów.

najwyrazniej nie bylo to takie proste ale skoro Ty wiesz lepiej to trzeba bylo wchodzic do wody i szukac a nie pisać te zbędne komentarze z wygodnego domowego fotela

00

anty ~anty (Gość)14.06.2010 16:40

Myślę, że nie było to takie trudne. Zresztą tak mówią sami strażacy. Podobno są doskonale i wyśmienicie do wszystkiego przygotowani. Ciągle o tym mówią w mediach.
Prawdziwy bohater nie musi się pokazywać w mediach.
Trochę pokory.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)14.06.2010 17:22

Zbiornik trochę większy od mojej wanny a oni....szukali i szukali.Kompromitacja totalna!!!Toż to nie Pacyfik do cholery.Czekam na wyjaśnienia od służb odpowiedzialnych za ten stan rzeczy.Gdzie my żyjemy!

00

Tartu Tarturanga14.06.2010 17:38

Cale szczęście ze ciało samo wypłyneło - bo by w życiu nie znaleźli :((((
Tragedia!!!

00

Marcin ~Marcin (Gość)14.06.2010 17:39

"MARKPIO" napisał(a):
Zbiornik trochę większy od mojej wanny a oni....szukali i szukali.

Jak jesteś taki madry to mogłeś sam iść szukać. Na zbiorniku jest 1,5m wody i 1m roślin na dnie!!

00

ES ~ES (Gość)14.06.2010 22:44

Piotrkowska straż jest BARDZO profesjonalna. Nigdy nie odmówią pomocy, nie pytają po kilka razy czy trzeba jechać tylko działają. Skoro poszukiwania tyle trwały widać tyle trwać musiały. Zresztą, w zasadzie od początku szukali osoby już zmarłej.........

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)14.06.2010 23:04

"ES" napisał(a):
Zresztą, w zasadzie od początku szukali osoby już zmarłej.........

No tak.....faktycznie.....,,uwielbiam eureke

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)14.06.2010 23:12

"Marcin" napisał(a):
Jak jesteś taki madry to mogłeś sam iść szukać. Na zbiorniku jest 1,5m wody i 1m roślin na dnie!!
cytat

Jestem,w odróżnieniu od ciebie gggościu na tyle mądry,żeby analizować wydawanie moich danin!!! na to miasto i ten kraj!!! A płacę b. dużo..!!Ty,prawdopodobnie, jako osoba bezrobotna,nie odprowadzająca należnych podatków ,na rzecz gminy i socjounii nigdy tego nie zrozumiesz.Proponuję natychmiastowy wyjazd do Korei Północnej,ale tam takich i tak nie będą chcieli.No chyba że do denuncjacji,,,ale trzeba znać język!!!!!!!

00

Mac ~Mac (Gość)14.06.2010 23:19

"MARKPIO" napisał(a):
Jestem,w odróżnieniu od ciebie gggościu na tyle mądry,żeby analizować wydawanie moich danin!!! na to miasto i ten kraj!!! A płacę b. dużo..!!Ty,prawdopodobnie, jako osoba bezrobotna,nie odprowadzająca należnych podatków ,na rzecz gminy i socjounii nigdy tego nie zrozumiesz.Proponuję natychmiastowy wyjazd do Korei Północnej,ale tam takich i tak nie będą chcieli.No chyba że do denuncjacji,,,ale trzeba znać język!!!!!!!

Bo ci żyłka pęknie jak bedziesz sie tak podniecał ;-)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat