Kiepsko szukali ci nasi strażacy. Taki malutki zbiornik a tyle kłopotów.
najwyrazniej nie bylo to takie proste ale skoro Ty wiesz lepiej to trzeba bylo wchodzic do wody i szukac a nie pisać te zbędne komentarze z wygodnego domowego fotela
Myślę, że nie było to takie trudne. Zresztą tak mówią sami strażacy. Podobno są doskonale i wyśmienicie do wszystkiego przygotowani. Ciągle o tym mówią w mediach.
Prawdziwy bohater nie musi się pokazywać w mediach.
Trochę pokory.
Zbiornik trochę większy od mojej wanny a oni....szukali i szukali.Kompromitacja totalna!!!Toż to nie Pacyfik do cholery.Czekam na wyjaśnienia od służb odpowiedzialnych za ten stan rzeczy.Gdzie my żyjemy!
Cale szczęście ze ciało samo wypłyneło - bo by w życiu nie znaleźli :((((
Tragedia!!!
Jak jesteś taki madry to mogłeś sam iść szukać. Na zbiorniku jest 1,5m wody i 1m roślin na dnie!!
Piotrkowska straż jest BARDZO profesjonalna. Nigdy nie odmówią pomocy, nie pytają po kilka razy czy trzeba jechać tylko działają. Skoro poszukiwania tyle trwały widać tyle trwać musiały. Zresztą, w zasadzie od początku szukali osoby już zmarłej.........
No tak.....faktycznie.....,,uwielbiam eureke
Jestem,w odróżnieniu od ciebie gggościu na tyle mądry,żeby analizować wydawanie moich danin!!! na to miasto i ten kraj!!! A płacę b. dużo..!!Ty,prawdopodobnie, jako osoba bezrobotna,nie odprowadzająca należnych podatków ,na rzecz gminy i socjounii nigdy tego nie zrozumiesz.Proponuję natychmiastowy wyjazd do Korei Północnej,ale tam takich i tak nie będą chcieli.No chyba że do denuncjacji,,,ale trzeba znać język!!!!!!!
Bo ci żyłka pęknie jak bedziesz sie tak podniecał ;-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!