W świetle prawa jest pełnoletni. Poszedł i po 48 godzinach można zgłosić jego zaginięcie i zacząć poszukiwać. Był na ubawie albo dorabiał sobie i nikogo nie powinno to interesować. Nawet najbliższej rodziny. Tak to wynika z prawa. Często jest tak, że rodzina zgłasza zaginięcie, policja odnajduje osobę rzekomo zaginioną, a ta nie życzy sobie mieć więcej kontaktu z rodziną i wówczas rodzina jest powiadamiana, że zaginięcie zostało wykryte, ale osoba nie chce mieć z rodzinką kontaktu. Co wówczas?
co więc wówczas nikt nie powie, to ja wam powiem, otóż nic absolutnie nic bo wszystko co chciałem powiedzieć już powiedziałem
Przez to zrobił się sławny no i fotka jest :)Pełnoletni i może dziewczyna go zatrzymała ;)
Czytając komentarze niektórych zastanawiam się skąd w ludziach tyle złośliwości?Dlaczego tak łatwo przychodzi ocenianie innych ludzi?Jeśli nie stać Was na odrobię empatii to nie piszcie głupot?Ja wiem jaki koszmar przeżyła rodzina!Mam nadzieję,że uda się wszytko szczęśliwie zakończyć i pomóc chłopakowi.Niestety na głupotę niektórych ludzi piszących poniższe komentarze lekarstw nie ma...
Pojawiam się i znikam i, znikam i, znikam mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika .-------BAJM------
Nie znacie go więc bez komentarzy jak to było z nim. Ważne ze wrócił. A rodzina miała prawo sie martwić o niego. Pozdro.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!