własnie tego brakuje w naszym miescie basenu i jeszcze modernizacja jeziora bugaj kasa sama by szla dla miasta
i będzie dokończony remont Zalesickiej kosztem Roosevelta i Żelaznej
panie prezydencie panu już dziękujemy czas na zmiany mam nadzieje ,że pan G. Lorek podejmie się rządzenia tym miastem i zrobi tu w końcu porządek głosy pis ma pan za sobą
zxacznij się zdrowo odżywiać i uprawiać sport to i lekarze ci nie będą potrzebni
Nam potrzebna jest porządna służba zdrowia. Dość tych basenów. A do lekarzy musimy jeżdzić do Bełchatowa albo i Łodzi.
Jak najszybciej wybory bo z panem Heinzlem tego w naszym mieście nie zrobimy to kłamstwo
Milion złotych? na wykorzystanie obiektu przez 30 dni w roku? Za milion można wybudować sztuczne boisko przy żwirki, dobrej jakości, które jest dużo bardziej potrzebne a przy obecnym oblozeniu wykorzystywane byłoby przez cały rok... Ale po co myśleć głową jak wybory coraz bliżej??
Kampania wyborcza rozpoczęta!
Zaczęło się od budowy pomnika - mediateki - dziwnym trafem otwarcie w okolicach wyborów samorządowych.
Konkurs na rozbudowę Hali Relax - jak wynika z artykułu pewnie skończy się tylko na konkursie i okaże się, że się nie da... Ale K.Ch powie starałem się rozbudować...
Kolejny element tej kampanii - odkryty basen w Piotrkowie - jak powstanie to pewnie wielkością będzie pasował do zjeżdżalni na Słoneczku - ale sukces będzie...
Złote usta majoneza zaczynają kampanie wyborcza :)))
I mam wrażenie, może mylne, że oblężenie na basenach jest większe zimą, kiedy dzieciaki, jak i dorośli nie korzystają z placów zabaw, Orlików i innych napowietrznych obiektów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!