Lekarz to niewolnik, nie moze sie zwolnic z pracy, Musi zostac do konca, kiedy politycy zdecydują ze jest niepotrzebny.
Nie rozumiem polityki starostwa, przeciez ten oddział planowali zlikwidowac.Teraz wreszcie mogą to zrobic,
A ja mam swoja teorię spiskową wg Mela Gibsona. Jedne podwyżki, propozycja drugich, nowy sprzęt, zapoewnienia modernizacji a tym leserom nadal nie chce się robić. O co chodzi? o kase i to dużą! Może włąśnie chodziło o to by szpital upadł, wtedy wzięłoby się wysokie odprawy,a potem być może udałoby się przejąć budynek, sprywatyzować i zrobić własną klinikę. W to im graj. A jak pójdziesz na izbę przyjęć to trzeba czekać na pana i władcę 2-3 godziny aż zejdzie, bo albo jest zmęczony/a, albo ma zły dzień. I nie wmówcie mi że tak nie jest.
To jak w końcu jest z tą windą - wymieniono czy naprawiono ????? Szpital zniszczyło starostwo przez obsadzanie stołków "mierny, ale wierny". Szkoda.
Wszędzie jest jeden szpital na powiat i jakoś idzie a u nas cały czas problem
pokochaj lekarza swego bo możesz nie mieć żadnego ... nawet z Ukrainy
No gdzie jest miasto kiedy to 80% leczących się pacjentów jest z miasta?No pytam się gdzie jest świta Chojniaka? Dlaczego miasto nie pokryje w połowie kosztów utrzymania szpitala no dlaczego? Bo maka to w poważaniu....
Tak.! rozwalić wszystko a Powiatowy Top Model i tak nazywa wszystko sukcesem.
Gdyby w PSL byli lekarze to by byli zatrudnienie w tym szpitalu z ogromnymi pensjami, a tak co kicha ...wieś to kupi i jeszcze raz zagłosuje tylko co zrobią jak ta wieś odejdzie z tego świat przez ich służbę zdrowia.
Co ciekawe nigdy nie ma problemu z zatrudnianiem dyrektorów. Tu kompetencje są najmniej istotne
z ginekologami też nie podpisują kontraktów pewnie kobiety będą rodzić tak jak dawniej na polu przy żniwach albo przy zbieraniu kartofli ,na granicę urodzić ,podetrzeć się trawą i dalej do roboty
A pierwsza obrończyni spraw wszelakich..posłanka Radziszewski. LEKARZ Z WYKSZTAŁCENIA!!!!! HAALLLOOOO
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!