luzik, święta racja! UJK robi Wampiriadę od lat i nie potrzebuje w tym wsparcia a pan B. jak najbardziej, zresztą przyszedł na chwilę, pokręcił sie i pojechał więc na czym niby polegało to wsparcie??
w najbliższym czasie będzie się kręcił wśród co najmniej 18-latków , każdy głos na wagę SLD....
Zajrzyj w statystyki tej wampiriady to może zrozumiesz...
https://www.facebook.com/events/482342385222501/485202491603157/?notif_t=like
Tu macie trochę liczb z tej wampiriady
Bąkiewicz choćby nie proszony to przyjdzie nawet do piekła żeby robić sobie reklamę przed wyborami!
Liczby liczbami ...
Mam pytanie do tych niby polityków: jesteście takimi cymbałami, żeby wierzyć, że wasz wpis na faceboku pociągnie za sobą ludzi? Pokażcie osoby, które przyszły i oddały krew dzięki waszemu "poparciu".
I jeszcze jedno: w dniu wyborów też was poprę - na faceboku, bo do lokalu wyborczego mam daleko. Zobaczę wtedy uśmiech na waszych twarzach?
wiara w to, że siatkarz przyciągnął tłumy chętnych do oddawania krwi jest mocno przesadzony!!! jakoś nie zrobił specjalnego wrażenia, krwi też nie oddał i szybko się zmył...studenci oddawali krew bo chcieli i tyle
A mnie nie interesuje czy był tu siatkarz, prezydent czy jeszcze jakiś inny święty. Myślę, że powinniśmy krzyknąć hip hip hurra dla dwóch młodych ludzi, którzy to zorganizowali i przeprowadzili. Gorące gratulacje i podziękowania, że Wam się jeszcze chce działać.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!